Zoeken

Kennismaken met onze school?

1. De school bezoeken

Op onze school ben je altijd welkom. Een rondleiding op school kan iedere schooldag tijdens de schooluren. Het is altijd fijn als je een afspraak maakt met de directie. Op deze manier kunnen we tijd vrijmaken voor een fijne babbel en een uitgebreide wandeling doorheen onze school. Je kan ook onderaan deze pagina de infobrochure aanvragen.

2. Opendeurdag

Doorheen het schooljaar organiseren wij af en toe een opendeurdag. Iedereen is van harte welkom. We geven graag tekst en uitleg over onze schoolwerking en nemen je graag mee in het verhaal en de visie van onze school. 

Volgend schooljaar, 2024-2025, organiseren we onze opendeurdagen op donderdag 12 december en donderdag 6 februari.  

3.  Aanmelden en inschrijven

Samen met het stadsbestuur stappen alle Waregemse scholen van het gewoon basisonderwijs in een online aanmeldsysteem dat de Vlaamse overheid aanbiedt om de inschrijvingen geregeld te krijgen.
Dit systeem geldt voor alle nieuwe inschrijvingen van peuters, kleuters en ook kinderen die veranderen van school voor het schooljaar 2023-2024. Op de website van de stad vind je alle informatie en de link naar het nieuwe aanmeldsysteem.
Voor kinderen die nu al in onze school ingeschreven zijn, verandert er niets.

  Download hier de infogids 'Inschrijven in het Waregemse basisonderwijs' (pdf)

 

Heb je een andere vraag ?

Vul dan het formulier hieronder in. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Jouw gegevens
Jouw vraag of opmerking
Beschrijf zo duidelijk mogelijk wat je wil weten of melden.

Het bestuur verwerkt jouw persoonsgegevens volgens de geldende privacywetgeving. Meer informatie over ons privacybeleid en jouw privacyrechten, vind je in de privacyverklaring op onze website.

Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.